Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

Påskliljor

Sommarplaner

Semester, sol och bad 7/6, 2024

Vad härligt det är att det är sommar på riktigt nu! Värmen, solen, blommor och grönska är helt underbart tycker jag! Nu i veckan har jag varit på studentfirande för en väns dotter och det kändes verkligen som sommar för mig. Det var roligt att hur glad och förhoppningsfull hon är inför framtiden och höra om alla hennes planer. Dom hade dukat upp med massor av god mat, dryck och tårtor. Vi var kvar länge men den nyblivna studenten åkte iväg på fest med alla hennes kompisar.

Nästa festtillfälle blir nog midsommar som ska firas på landet tillsammans med vänner. Det blir ett traditionellt midsommarfirande. Vi kommer att åka och hämta blommor på en äng med traktor och vagn, klä midsommarstången och dansa runt den, äta sill lunch och jordgubbstårta. Efter lunch blir det lekar och kanske bad sen på kvällen avslutar vi med grillning. Vi får hoppas på fint väder och lite värme.

På vår semester i sommar blir vi hemma en del men vi ska också åka en vecka till Danmark där ska vi åka runt lite med bil på de olika öarna. Besöka legoland, vi tänkte avsluta med Köpenhamn för att se staden och gå på Tivoli. Sista semesterveckan ska vi åka till den grekiska ön Korfu för en vecka med ordentlig sommarvärme och bad hela dagen. God grekisk sallad till lunch, souvlaki, tsatsiki och kanske en moussaka. Jag längtar så till det! Vi har inte varit på en solsemester på evigheter.

Jag hoppas att alla får en underbar sommar med sol och vackert väder!

Kommentarer   3