Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

The Tower of London

Påskresa och spel

Lite smått och gott 7/2, 2023

Efter att äntligen ha varit på resande fot på julmarknad i Tyskland (det blev Lübeck) så är längtan efter att resa mer här. Nu håller helt familjen på att planera en påskresa till London! Här har vi varit förut men det finns alltid nytt att se och det är en härlig stad. Den här gången har vi tänkt bo centralt och funderar på att ta in på ett Premier Inn hotell som ligger centralt. Dom har ett väldigt bra utbud som ligger bra till. Den här gången har vi tänkt åka och se ”The making of Harry Potter”. Det ligger en bit ifrån centrala London och behöver bokas i förväg, eftersom vi alla är riktiga Harry Potter fan ska det bli jättekul och spännande att åka dit.

Resten av tiden i London kommer vi nog spendera i parkerna om vädret är vackert. Regents park brukar vara en riktig blomsterprakt och förhoppningsvis har vårblommorna slagit ut en del i London, våren där brukar ju vara lite tidigare än hemma. Det vore kul med ett besök på Towern och kanske något museum som British Museum, Science museum eller Tate Modern. Lite shopping har vi också tänkt hinna med och restaurangbesök såklart. Vi brukar åka till Brick Lane som ligger nära tunnelbanestationen Liverpool street och äta indisk mat och den brukar var fantastisk!

Jag fick föresten ett spel i julklapp som heter Railroad Ink. Det är ett spel som hela familjen kan spela. Man ska bygga ett nätverk av vägar och järnvägar med målet att ha så många utfarter som möjligt. Man använder en penna och en raderbar tavla för att måla upp sitt nätverk och dom man har att välja på att rita varje omgång är vad som slås med ett par tärningar som ska kastas. Ju fler utfarter man har anslutna desto mer poäng får du. Det är roligt, enkelt och lagom långt!

Kommentarer   0