Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

Städat kök

Organisera i hemmet

Lär dig organisera ditt hem, 31/1, 2022

Jag är en sådan person som tycker om ordning och reda så nu har jag äntligen tagit tag i projektet ”organisera garderober” hemma. Vi har haft gamla dåliga garderober hemma, ni vet sådana där gamla med bara en stång och inte en enda låda. Dom kan säkert vara bra byggda och så men är däremot usla till förvaring.

I helgen bestämde jag mig för att börja i mitt och min mans sovrum med att byta ut garderoberna. Tycka vad man vill om IKEA men dom har faktiskt riktigt bra verktyg för att designa en garderob samt ett bra urval av utrustning i garderoben. Så nu har jag designat och beställt två helt fantastisk garderob med glasdörrar till vårt sovrum. Varje garderob har fortfarande en stång i var och plats för skor längst ner. Sen har jag lagt in fyra lådor i varje, två hyllor och i min garderob har jag beställt en anordning man kan sätta på sidan bredvid stången med krokar. Denna kan man sedan dra ut på sidan för att ta ner det man har där, perfekt för att förvara väskor, hattar mm Jag har också köpt en låda med insats där man kan förvara smycken, skärp eller vad som helst som behöver ligga ner. Jag är verkligen jättenöjd och hoppas verkligen att garderoberna är så bra som jag tror!

Nästa projekt blir barnens rum men det är nog bäst att vi tar ett rum i taget. Det är ju ändå en hel del arbete med att ta bort det vi har, sätta upp en ny garderob, inreda den och få in alla kläder etc så att det blir snyggt och organiserat.

Kommentarer   4