Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

Höst och Vintermode

Mode i höst och vinter

Mode, 22/9, 2021

Eftersom jag älskar kläder och mode så kände jag för att göra ett inlägg gällande hösten och vinterns mode för i år. Jag satt och läste en artikel om det i Vogue och vill dela med mig av mina favoriter. Döm av min förvåning men stickade kläder är modernt i år och det gör mig så glad! Tänk, kan man sticka så är det ju bara till att sticka sig en egen cool vinterklänning. En härligt varm, mjuk stickad klänning är ju underbart att ha på sig i vinterkylan. Eller kanske en härlig halsduk, mössa, vanter eller sockor vilket tar lite mindre tid och är lite enklare.

En annan sak som det blir mycket av i höst/vinter är kläder gjorda som ett lapptäcke. Med andra ord kan man om man är duktig på att sy bara sy ihop favorit tygbitarna hemma till en kavaj eller byxa. Kläder gjorda som ett lapptäcke är så häftiga och färggranna!
Till vintern är det skidmodet som kommer att styra i modebranschen och det gäller såklart även i stadsmiljö, det kallas ”ski chic”. Du behöver med andra ord inte frysa i vinter utan kan sätta på dig din härligt varma skidoverall och en balaklava mitt i stan helt enligt modet, härligt!

Ska du gå ut och vara festklädd bör du om du vill vara trendig satsa på kläder med paljetter, fjädrar och strass. Glittriga kläder är det som är modernt i år!
Det var lite om årets mode från mig det var en hel del annat som är trendigt i år också men just dom här fyra modeinriktningarna gjorde mig glad 

Kommentarer   5