Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

Ett bra pussel 300 bitar

Kul med pussel vid regn och rusk på semestern

Pussel med barn 14/8, 2023

Senaste dagarnas väder här i Sverige har ju inte direkt varit så lockande för utomhusaktiviteter så i min familj har vi lagt en hel del pussel. Vi gör ofta det andra delar av året också, just för att alla i familjen kan vara med. Man behöver inte heller lägga klart pusslet direkt (om det inte är så att man har extremt lite utrymme hemma) utan man kan ta en paus eller gå förbi och lägga några bitar då och då. Nu i dagarna testade vi ett nytt pussel som var en kartbild utav Spanien med alla dess vingårdar. Fint pussel på 1000 bitar och kul för den vinintresserade!

Bra pussel för barn, 300 bitar

Vi har även lagt mindre svåra pussel på runt 300 bitar med barnen. Vi tog ett pussel med världskartan som dom gillar. Vi brukar ofta försöka att köpa pussel av bra kvalité t ex från Ravensburger, dom brukar vara både vackra och av bra kvalité. Här hos Adlibris har dom en hel del bra pussel för barn att välja på; 200, 300 och 500 bitar.

Annars har vi mest varit hemma under sommaren och pysslat med lite av varje. Så mycket bad har det tyvärr inte blivit senaste månaden men vi kanske eventuellt åker på någon liten resa till hösten. Det vore skönt med lite sol, värme och bad en vecka!

Kommentarer   3