Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

Resa med barn

Jag ÄLSKAR konst!

men det är ont om vernisage just nu, 20/4, 2020

Det är verkligen en sak jag saknar just nu. Den här fördömda Coronan har satt stopp för i princip ALLA vernisage ju nu. Detta är väldigt olyckligt för en konstintresserad som mig. Som tur är finns det mängder med konstbloggar och annat på nätet.
Några bra exempel är mina kompis Evas sida, (http://evashantverk.se), och www.john-howe.com/. John är en helt fantastisk konstnär som är expert på Fantasy och Science Fiction motiv. Han var med som lead artist i Sagan om Ringen filmerna, och MYCKET av det man ser i dessa filmer är det John Hoew som ligger bakom. Det säger en hel del.

Fingolfin's Challenge

Här är ett exempel på en fantastisk målning John har gjort föreställande alvkungen Fingolfins duell med Morgoth (Saurons herre..)

Kommentarer   0