Veronica Ödén

Välkommen til min blogg!

flytthjälp och flyttstäd

Flytthjälp

...är ofta bökigt, minst sagt, 2/11, 2021

För några veckor sedan hjälpte jag en kompis att flytta och herregud vad med saker hon hade samlat på sig genom åren. Hon hade packat ner det mesta ganska bra så det tog inte så lång tid på grund av det men hon hade så mycket kartonger att först lyfta in i flyttbil och sedan lyfta ut det igen.

Först frågade min kompis om jag kunde tänka mig att hjälpa henne att flyttstäda lägenheten också men jag kände att jag inte riktigt hade tid med det så vi började leta företag för flyttstädning och hittade företaget Flyttstäd Göteborg. Hon anlitade dom och bokade in dom mitt på dagen direkt efter att vi tömt lägenheten. Vi åkte tillbaka senare på kvällen för att se resultatet och wow vad fint dom gjort! Verkligen rent, snyggt och proffsigt så Flyttstäd Göteborg kan verkligen rekommenderas om någon ska flytta från Göteborg och vill anlita någon för flyttstäd.

Efter vårt hårda flyttarbete bjöd min kompis på efterlängtad flyttpizza och ett glas vin, det var trevligt och väldigt välkommet! Vi hade en himla trevlig kväll i hennes nya bostad. Nu är hon i alla fall på plats i sitt nya hem och får börja packa upp alla kartonger, det lär ta ett tag 

Nu är jag är hemma hos mig igen och myser i höstmörkret, jag har laddat upp med massor av levande ljus och ljusslingor för att få det så mysigt som möjligt hemma hos mig. Egentligen är jag inte så förtjust i mörkret så här års men mycket ljus runt omkring sig gör det lite lättare.

Kommentarer   0